Colecţia BMW pentru copii.

Distracţia abia a început.

Cu toţii începem de la mic spre mare. Acesta este motivul pentru care am creat Colecţia BMW pentru copii, care include produse ce cresc odată cu cei mici şi care le oferă siguranţă. Un exemplu ar fi bicicleta BMW Cruise Junior. Sau modelul BMW Kidsbike, care poate fi transformată dintr-o bicicletă normală într-o bicicletă cu „aripi”, în doar câteva minute. Astfel, copiii pot explora lumea celor mari în mod distractiv şi pot învăţa cum să aprecieze lucrurile deosebite pe care le oferă viaţa – cum ar fi plăcerea pură de a conduce.

 
Iar datorită scaunelor BMW de copii, călătoria în autovehiculul dvs. BMW devine cât de sigură posibil pentru copiii dvs. Toate rezultatele cercetărilor BMW în domeniul siguranţei au fost aplicate la realizarea acestor scaune. În plus, toate Scaunele BMW de copii au fost supuse celor mai severe teste de coliziune şi şi-au demonstrat calitatea. Bucuraţi-vă de călătorie şi simţiţi-vă în siguranţă oriunde mergeţi.

Prezentare generalaScaune BMW de copiiBiciclete BMWMaşinuţeÎmbrăcăminteşi genţi BMW pentru copiiSistem DVD 
  
 Răsplătim încrederea ta în BMWIntroducereAutovehicule BMW rulateIntroducereCăutareSeturi complete de roțiIntroducereAnvelope BMWEticheta UE