Sunteţi mereu conectat şi informat.

Comunicare şi informare BMW.

Vă îndeplinesc orice nevoie: cu Accesoriile BMW Originale, sunteţi conectat oriunde mergeţi. Sistemul de navigaţie BMW Navigation Plus vă permite să realizaţi o planificare dinamică a rutei dvs., atât în interiorul, cât şi în exteriorul autovehiculului. În acelaşi timp, sistemul BMW de ecrane DVD vă oferă un program complet de divertisment – astfel călătoriile iarna pe timp de noapte devin mult mai plăcute.

Sistemul de navigaţie portabil BMW Plus.

 
Reprezintă noua generaţie de sistem de navigaţie, cu conexiune GPS la internet şi informaţii despre trafic în timp real. Include Asistent pentru banda de rulare şi sistem handsfree Bluetooth integrat. Disponibil pentru diverse modele BMW.

Actualizare hărţi rutiere digitale.

 
În versiunea disponibilă pe CD-ROM/ DVD sau stick USB, sunt incluse informaţii noi de transport şi informaţii turistice, pentru a vă ajuta în planificarea rutei dvs.

Sistem de ecrane DVD.

 
Sistem de divertisment pentru locurile spate, ce conţine două monitoare portabile şi două suporturi pentru montarea monitoarelor pe barele tetierelor. Disponibil pentru toate modelele BMW, cu excepţia modelelor Cabriolet.

Sistem HiFi Alpine.

 
O îmbunătăţire semnificativă a performanţei audio şi sunetului de detaliu. Amplificatorul cu 4 canale şi foarte eficient face parte din tehnologia de Clasă D şi are o putere de 4 x 80 W (RMS). Disponibil pentru diverse modele BMW.
 
Prezentare generalaSisteme de transport BMWDesign exterior şi interior BMWVizibilitate şi siguranţăComunicare şi informareBMW PerformanceBMW Lifestyle şi cadouriService BMWSeturi complete de roţi de iarnă BMW 
  
 Răsplătim încrederea ta în BMWIntroducereAutovehicule BMW rulateIntroducereCăutareSeturi complete de roțiIntroducereAnvelope BMWEticheta UE