PRIORITATE SPRE SIGURANŢĂ.

NOUĂ ŞI OBLIGATORIE: ETICHETA UE PENTRU ANVELOPE..

Începând cu noiembrie 2012 va intra în vigoare o nouă etichetare pentru anvelope, la nivel european. Etichetarea UE pentru anvelope se referă la următoarele trei caracteristici: eficienţa consumului de combustibil, aderenţa pe carosabil ud şi rezistenţa la rulare.

Atât eficienţa consumului de combustibil, cât şi aderenţa pe carosabil ud primesc calificative de la A (excelent) la G (foarte slab).
Pentru eficienţa consumului de combustibil, diferenţa între clase este reprezentată de o diferenţă de consum de 0,1 l/100km. Etichetarea pentru aderenţă la carosabil ud se referă la modul cum influenţează anvelopa distanţa de frânare pe carosabil ud. Distanţa la frânare variază cu până la 18 metri între anvelope de cea mai bună calitate şi anvelope de calitate inferioară. Rezistenţa la rulare este măsurată în decibeli.

Aceste specificaţii îţi oferă imediat o perspectivă de ansamblu asupra caracteristicilor anvelopelor. Cu toate acestea, există mulţi alţi factori de performanţă care nu sunt acoperiţi de Eticheta UE, dar care sunt foarte importanţi. Doar anvelopele ce respectă toate celelalte criterii de calitate pot fi descrise ca respectând cele mai înalte standarde de siguranţă – anvelope cum sunt cele BMW marcate cu simbolul stea.

Vă rugăm să luaţi în considerare că reducerea consumului de combustibil şi siguranţa pe şosea depind în cea mai mare măsură de stilul personal de condus, în particular de:

Alte subiecte asemanatoare:
 Cofigurează acum  Mai multe despre eticheta anvelopelor UE. 
IntroducereAnvelope BMW marcate cu simbolul steaEticheta UE pentru anvelope 
  
 Răsplătim încrederea ta în BMWIntroducereAutovehicule BMW rulateIntroducereCăutareSeturi complete de roțiIntroducereAnvelope BMWEticheta UE