CEA MAI SELECTĂ STEA.

O stea pentru siguranţa ta

Optimizarea accesoriilor automobilului tău începe cu un set perfect de roţi. Te vei bucura de minunatul sentiment conferit de produse concepute special pentru automobilul tău BMW, dacă decizi asupra anvelopelor BMW marcate cu simbolul stea. Anvelopele trebuie să treacă un set extensiv de teste pentru a primi steaua. Acest fapt include testarea a mai multor aspecte de calitate decât cele indicate de noua etichetă UE.

1. Siguranţă:

Anvelopele BMW marcate cu simbolul stea au fost concepute în armonie cu sistemele de control din automobilul tău şi garantează astfel sportivitatea tipică BMW la condus. În plus, te poţi baza pe cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte distanţa de frânare pe carosabil ud sau uscat.

2. Sportivitate:

Dorim ca tu să te bucuri pe deplin de dinamica automobilului tău BMW. Graţie tehnologiei Ultra High Performance, anvelopele BMW originale oferă aderenţă maximă, direcţie precisă la viteze mari, precum şi performanţă sportivă.

3. Confort şi proprietăţi acustice:

Anvelopele BMW marcate cu simbolul stea au fost dezvoltate în colaborare cu producătorii de top din domeniu, pentru care un nivel minim al zgomotului produs la rulare şi caracteristicile de rulare ale anvelopelor sunt factori determinanţi. Pentru că trebuie să ajungi la destinaţia ta nu doar în siguranţă, ci şi confortabil.

4. Uzură:

Anvelopele BMW originale sunt extrem de durabile. Acestea oferă mai multă siguranţă decât anvelopele convenţionale, datorită pereţilor laterali ranforsaţi (tehnologia run-flat). Astfel, chiar şi la o pierdere uşoară sau completă a presiunii din anvelope, în caz de urgenţă poţi conduce pe o distanţă de încă 150 km cu o viteză de 80 km/h. Un avantaj major.

5. EfficientDynamics:

Anvelopele BMW marcate cu simbolul stea au fost optimizate în termeni de rezistenţă la rulare şi astfel te ajută să economiseşti combustibil.

6. Randament pe timp de iarnă:

Toamna şi iarna sunt anotimpuri când este extrem de important ca distanţa la frânare să fie cât mai mică. Anvelopele BMW originale pentru iarnă au trecut teste extensive pe suprafeţe acoperite cu zăpadă şi gheaţă. Astfel, ai garanţia că şi la temperaturi de sub 7° C şi pe suprafeţe acoperite cu gheaţă sau zăpadă, anvelopele automobilului tău vor dovedi performanţă de top.Alte subiecte asemanatoare:
 Cofigurează acum 
IntroducereAnvelope BMW marcate cu simbolul steaEticheta UE pentru anvelope 
  
 Răsplătim încrederea ta în BMWIntroducereAutovehicule BMW rulateIntroducereCăutareSeturi complete de roțiIntroducereAnvelope BMWEticheta UE